Hora noastră

...la o horă mare și frumoasă. Într-o astfel de circumstanță ne-am teleportat, împreună cu clasa 12 um și clasele a 10-a, în seara de 15 noiembrie 2013, la Liceul Academiei de Științe a Moldovei
A fost un bal al bobocilor, tradiție a tuturor liceelor. De data aceasta, CLASA 12-a UMANIST a răsturnat stereotipuri, înlocuindu-le cu o horă inedită, la care au participat atât elevi, cât și profesori.
Totul a început cu un salut respectuos, sub forma unei întâmpinări cu Pâine, Prosop și Sare. A fost GENIAL întregul bal. Și pentru aceasta, vreau să mulțumesc oamenilor care m-au susținut și pe mine, dar și întregul colectiv al clasei noastre, pentru ca am observat o bună cooperare. E lăudabil faptul că întreaga activitate s-a desfășurat de-a lungul unei dimensiuni tradiționale sau mai puțin, având genericul de Moldova de Ieri, Moldova de Azi și Moldova de mâine.
Sănătate la boboci, căci s-au prezentat foarte frumos în fața tuturor spectatorilor. 

Mulțumiri speciale din partea mea pentru Ștefan B., Ana C., Elena P., Maria D., Valeria P., Cristina B., Marcela P., Alina G., Doina O., Marina M., Marina Ș. și pentru diriginta clasei a XII-a UM, dna Inga Sorocean. Vroiam să menționez, tot aici, că am un deosebit respect față de persoanele care pun preț pe buna cuviință și omenie. Față de Oamenii care pun preț pe lucru comun realizat cu succes și împrospătează desfășurarea acestuia cu bun simț, încurajare și zâmbete.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să-l menționez încadrează încurajările și susținerea  din partea familiei.

Vivat Omenia din Noi!

cu  poze revin neaparat

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare